tisdag, april 08, 2008

update

Var ju en stund sen jag var här sist. Har hänt massor, delshar vi skolat in Jamie på dagis vilket han älskar :) Och jätteskönt för oss, han är där 3 timmar dagligen, 9-12, och sen när han kommer hem är han så trött att han sover 1-2h. så vi får ca 5h på oss att jobba o vila upp oss, perfekt :) Då orkar man med resten av dagen!
Sen så har vi fått ändan ur vagnen och köpt en ny fin TV, 42 tums lcd. Så vi fick möblera om vardagsrummet o det blev jättefint :) Börjar bli riktigt nöjd med våran lägenhet, är bara lite naket än så länge i vardagsrummet. Är väl nöjd lagom tills vi flyttar nästa vända :D
Så imorn ska vi till ikea o köpa nytt tv-bord, vårat gamla ser rätt larvigt ut till den stora tvn :D Så nu får vi matchande tv-bord, soffbord och hyllor i vardagsrummet.
Sen så blir det Sthlm till helgen, eller åker redan på torsdag. Fredagen ska vi ut med vänner o äta lite, ska bli väldigt trevligt :D Lördag blir det nog en sväng till stan och träffa släkt om dem har tid. Söndag ska vi väl åka hem... var nån scout grej också :)

Inga kommentarer: