torsdag, februari 21, 2008

På väg till fjällen

Efter o ha velat blogga flera kvällar när jag försökt sova så är jag äntligen här. Tyvärr kan jag inte skriva om det jag helst vill här iaf, för det är en hemlis tillsvidare :) Så det spelade ju mindre roll!
Men trots det sitter jag här o virrar, var ju en stund sen sist.
Vi åker upp mot fjällen på fredag, eller vi åker till älvdalen på fredag och sedan upp till Vemdalen på söndagen. Jadu vad vi ska till älvdalen o göra är en bra fråga... vi ska väl kika på hur manne bor, heja lite på galningarna när dem åker öppet spår (vasaloppet) och, tjaaa jag vet inte :D
Sen är det fjällen med utförs o platt åkning, galet har inte åkt på platten sen jag var typ 8år. Tur jag kommer ha Nallemannen med mig som kan hjälpa mig :D Jamie ska få åka i pulka som dom drar efter sig (jag skulle aldrig orka).

Gizmo har det bra hos sin nya familj och där kommer han bli kvar för alla er som undrar o funderar. Skönt att han har det fint, har varit på älgjakt o allt redan :)

Idag har vi varit supersocial, träffat typ alla vi känner i Lysekil, himla skoj men uj sån lång dag det blir! Inte minst när man är uppe halva natten ;)

Inga kommentarer: