torsdag, november 21, 2013

Jul och mera jul!

Idag har jag haft en slöar dag, vad har jag gjort egentligen? Jag och Alex gjorde lite julpynt när Mollie sov men i övrigt så har jag väl mest lekt med barnen. Eller just det, hjälpte Pelle med lite jobb på förmiddagen så lite nytta har jag ju gjort ändå :) Sen har jag ju plockat, lagat mat osv men tja, inget ut över det vanliga. 
Ikväll har jag roat mig med att slå in julklappar, I like it :) Jag har väldig julstämning i år och vill gärna julpynta, ställa fram ljusstakarna osv redan imorgon. Men fönsterputsning och julpyntning står på nästa veckas schema så jag får snällt vänta :) Måste dessutom shoppa mer dekoration, hälften av det jag trodde att jag hade, hade jag inte... Så behöver något till vardagsrumsfönstret och något till ett sovrumsfönster. Häromdan när jag va ute så hittade jag en lite ljusslinga formad som en tomte för bara 2,5 pund, så blir nog två sådana till och så är biffen fixad! Sen kom jag på att jag har ett par julklappar till som måste shoppas (stackars mig, not) så det får också bli på nästa veckas schema, om jag inte hittar nåt på morrisons imorgon. För imorgon är nämligen planen att träffa C vid lekplatsen bakom Morrisons och sedan handla. Ett bra sätt att bränna förmiddagen på :)

Nå, här kommer några bilder jag tog förut. Inte direkt jättebra eftersom det verkar som autofocus på kameran är trasig... Typ jättesvårt att få focus på ungarna som konstant flyttar på sig...


Kram!

Sötnosarna

Mollan med ketchup runt munnen

Alex som ser lite galen ut

Brorsorna

Crazy kids

Coola kids tydligen

Jamie...

Vi :)


Inga kommentarer: